mei 20, 2024

AjaxFanz.nl

Voor dé echte Ajacied!

Wie is er niet geblesseerd?

Ajax heeft op dit moment te kampen met een groot aantal geblesseerde spelers, Maarten Stekelenburg, Maxwell en Mitea zijn voor een lange tijd geblesseerd en dan hebben we nog een groot aantal licht geblesseerde spelers zoals Mauro Rosales, Wesley Sneijder, Tomas Galasek, Grygera, Hatem Trabelsi, Angelos Charisteas en ook nog keeper Kenneth Vermeer. En dan vergeten we nog wel de schorsing van Olaf Lindenbergh

Komt dit door de trainingen van Danny Blind of is het gewoon pech. Ik houd het bij het laatste. Ajax heeft op dit moment veel pech met geblesseerde spelers. Ajax is redelijk slecht begonnen met de competitie, nu al 8 punten achter op Feyenoord maar dat zegt niks, want Feyenoord wist niet eens de eerste ronde van de Uefa Cup te overleven tegen een Roemeense middenmotor. Nee dit Feyenoord zal geen kampioen worden, ajax zal zich herpakken en gaan inlopen. Iedere club heeft wel eens een slechte periode. Bij ajax was het de begin periode en vanaf nu zal alles beter gaan en zullen er weer goede resultaten worden gehaald zoals tegen Roda JC (4-1 winst). Tegen Arsenal werd dan wel verloren maar door de vele geblesseerde kan je daar wel wat van zeggen. Als iedereen weer beter is zal ons aller ajax weer gaan draaien en laten zien wie er kampioen gaat worden. Want wij zijn Mokum, met andere woorden wij zijn de beste. We moeten ajax nu helemaal gaan steunen.

Nog even mijn aandacht naar de pechvogel Angelos Charisteas, hij heeft het tot nu toe niet makkelijk gehad bij ajax, hij kon weg maar wou het nog proberen bij ajax. Dat vind ik een goede instelling, een echte Ajacied. Nu Angelos een basisspeler geworden is heeft hij het ook laten zien met zijn twee doelpunten tegen Roda. En nu raakt hij geblesseerd. We moeten hem blijven steunen en dan zal hij veel gaan scoren en laten zien waarvoor hij gehaald is.

Met andere woorden, in mei het kampioensfeest.