maart 2, 2024

AjaxFanz.nl

Voor dé echte Ajacied!

Over AjaxFanz.nl

Ajaxfanz is in 2002 opgezet door Ajacieden die informatie wilden verstrekken over het hedendaagse voetbal van Ajax. Niet alleen dat maar ook veel aandacht voor de Ajax fans. Leuke diensten en vermaak moet de website het gevoel geven dat de site goede diensten verleend aan Ajax en de fans. Ajaxfanz is een fansite over Ajax en dus niet de officiële site van Ajax Amsterdam.

Het auteursrecht op al het materiaal op deze website (alle pagina’s vallend binnen het domein https://www.ajaxfanz.nl) berust bij de webmasters van ajaxfanz.nl. Alle rechten van clubnamen en -logo’s en foto’s berust bij de respectievelijke eigenaars.

Het is niet toegestaan om zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van ajaxfanz.nl informatie (teksten, beelden, geluid en html-codes daaronder begrepen) via elektronische en gedrukte media of op welke andere wijze ook, te linken, op te slaan en/of te verspreiden.

Ajaxfanz.nl kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van en publicatie van vrijwillige bijdragen, zoals te vinden in o.a. het forum en columns.

Linken en refereren naar https://www.ajaxfanz.nl mag wel. Uitsluitend met vermelding van de URL https://www.ajaxfanz.nl en melding per email naar de webmaster.

Door materiaal in te sturen ter publicatie verleent u ajaxfanz.nl een onbeperkt gebruiksrecht en om dat materiaal niet te plaatsen of in te korten, zonder dat dan enige tegenprestatie verschuldigd is.