maart 2, 2024

AjaxFanz.nl

Voor dé echte Ajacied!

‘Geef Ajax z’n gezicht terug!’ is terug

Deze week is de nieuwe campagne begonnen ‘Geef Ajax z’n gezicht terug!’ van start gegaan. Doordat nu ook alle Ajax fansites samen willen werken hebben we de oude campagne weer heropent.

Anderhalf jaar geleden was deze campagne er ook. Dit was voor terugkeer van het klassieke Ajax-logo. Na vele actief en een geweldige media bereik mocht het helaas geen effect hebben.

In de nieuwe campagne staat het falen van voorzitter John Jaakke en algemeen directeur Maarten Fontein op de eerste plaats. Beide heren hebben met hun beleid onze club naar een Ajax-onwaardig niveau gebracht. De heren hebben onze club ‘onzichtbaar’ gemaakt. Daarom: ‘Geef Ajax z’n gezicht terug!’

Wij hebben als supporters meer invloed dan we denken. Maar dan zullen we wel de handen inéén moeten slaan. Dat geldt ook voor alle Ajax fansites. Samen kunnen we ervoor zorgen, dat beide heren doen waar ze goed in zijn; advocaatje spelen en ijsjes verkopen, maar niet onze club besturen.

Dinsdagavond vindt er een bijzondere ledenraadvergadering plaats. Zoals jullie weten kan de ledenraad de toekomst van de voorzitter van Ajax bepalen. Daarom moeten wij als supporters ons NU laten horen!

Aankomende week hebben wij uitgeroepen tot actieweek. Hierbij vragen wij ook jullie medewerking. Bijgaand treffen jullie een banner aan. Wij verzoeken jullie vriendelijk deze banner te plaatsen op jullie fansite en deze minimaal te laten staan tot na volgend weekend (na de wedstrijd Ajax-NEC).

Wij bedanken jullie voor de medewerking.

Het campagneteam ‘Geef Ajax z’n gezicht terug!’