april 23, 2024

AjaxFanz.nl

Voor dé echte Ajacied!

Eerste training Ajax seizoen 2006/2007

Het seizoen 2006/2007 is voor Ajax deze week officieel begonnen. Maandagmiddag was op en rond het trainingsveld bij de ArenA sprake van een flitsende start. Compleet met een volle tribune, nog veel meer supporters en positieve spreekkoren. Zonder meer een sfeervolle start van het nieuwe seizoen. Vele nieuwe gezicht bij de spelers en terugkeer van oud bekendes zoals Frank de Boer.

De eerste training van Ajax werd vooraf gegaan door een persconferentie, waarbij alle nieuwe spelers werden gepresenteerd aan de media. Afgelopen maandag vroeg al maakte de club bekend dat er over het afgelopen seizoen toch een netto verlies in de boeken gaat. Dit heeft voornamelijk te maken met de verminderde inkomsten. Er zijn weinig spelers vertrokken die wat opleverden.

Ajax-trainer Henk ten Cate moest het wat aandacht betreft alleen afleggen tegen Jaap Stam. De kale Ajacied met het rugnummer 3 werd wellicht nog hartstochtelijker toegezongen dan zijn trainer. De verwachtingen rond Stam, Ten Cate, eigenlijk rondom de komst van alle neo-Ajacieden, zijn direct hoog gespannen. Kenneth Perez (rugnummer 11), George Ogararu (20), Dennis Gentenaar (30), Roger (14), Gabri (18) waren andere, toegejuichte nieuwe Ajacieden. De selectiespelers maakten trouwens hun opwachting in het gloednieuwe thuistenue. De glimmende kicksen maakten het plaatje compleet voor menig speler compleet.

Dit weekend melden ook de WK gangers zich bij de selectie van Ajax. Zij kregen 3 weken langer vakantie i.v.m het WK. Ajax zal de komende weken vele oefenwedstrijden speler in aanloop naar de eerste competitie wedstrijd. Wij zijn er klaar voor!

De rugnummers werden alsvolgt verdeeld:

1. Maarten Stekelenburg
2. John Heitinga
3. Jaap Stam
4. Thomas Vermaelen
5. Urby Emanuelson
6. Hedwiges Maduro
7. Mauro Rosales
8. Ryan Babel
9. Klaas Jan Huntelar
10. Wesley Sneijder
11. Kenneth Perez
12. Kenneth Vermeer
14. Roger
15. Olaf Lindenbergh
16. Tom De Mul
17. Michael Krohn-Dehli
18. Gabri
19. Markus Rosenberg
20. George Ogararu
21. Nicolae Mitea
22. Zdenek Grygera
23. Emmanuel Boakye
24. Robbert Schilder
25. Jeffrey Sarpong
26. Edgar Manucharyan
27. Angelos Charisteas
28. Jan Vertonghen
29. Rydell Poepon
30. Dennis Gentenaar
32. Marco van Duin