Je bent een Ajax fan in hart en nieren en je hebt hart voor de club. dat wil je dan ook in je huis naar voren laten komen door Ajax in je interieur te verwerken. Er zijn een aantal originele mogelijkheden.

Foto op plexiglas

Ajax heeft een lange geschiedenis met veel mooie momenten. Deze mooie momenten zouden niet misstaan aan de muur in je huis. Zo haal je iets origineels in huis door de mooiste Ajax-foto’s op plexiglas te laten printen. Je foto krijgt door het te laten printen op plexiglas een heus glas-in-lood effect doordat bijvoorbeeld wit niet meegeprint wordt.

Ajax foto als poster 

Maak je eigen posters, een versiering voor elke kamer in huis. Heel eenvoudig, door een foto naar de website te uploaden, maakt je je eigen originele Ajax poster. Je kunt uit diverse groottes, materialen en papiersoorten kiezen.

Foto op canvas

Er zijn veel prachtige Ajax foto’s en je kunt hier je eigen kunst voor in huis mee maken. Laat je foto’s printen op een canvas doek en je creëert hiermee een uniek stuk ter decoratie van je woning. Canvas is in diverse maten te verkrijgen.

Foto op aluminium

Het is helemaal van deze tijd: een foto op aluminium. Hoe mooi kan het zijn om oude Ajax foto’s uit haar rijke geschiedenis om te toveren tot een modern kunstwerk van aluminium? Een foto op aluminium is in diverse maten te verkrijgen. De aluminium ‘schilderijen’ zijn voor binnen en buiten geschikt.

Tags: ,

Deel dit